RİZE / ÇAYELİ - Çayeli Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sınav Takvimine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ders programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Haz

AKSA Doğalgaz firması ile Barbaros MTAL olarak ortak düzenlediğimiz doğalgaz eğitimi ve AKSA'nın kontrol ettiği RMS istasyonu gezimiz okul-sektör işbirliğiyle başarıyla sonuçlanmıştır. AKSA Doğalgaz şefi Muhammet Sarı'ya destekleri için teşekkür ederiz.

Ortak Sınav Takvimine Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilisiniz

May

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşları ile Kurtuluş Mücadelesini başlatmak için Samsun'a ayak basmasının 100. Yılı coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları İlçe stadyumunda ilçe protokol üyelerinin de katılımıyla, okullar arası yarışmalarla kutlandı. Okulumuz öğrencileri halat çekme yarışmasında ilçe 2. oldu. Ödül alan ve katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda anneler günü için etkinlik düzenlendi. Öğrencilerimizin hazırladığı çiçekler tüm öğrencilere, annelerine verilmek üzere dağıtıldı. Öğrencilerimiz çiçekleri annelerine takdim etti.

Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.